Mладите и БЗР- работа во кафуле

Голем дел од младите работат во кафулиња, соочувајќи се со секојдневни ризици за кои не се свесни за последиците. Ова видео е направено токму да се подигне свеста кај младите за безбедни и здрави работни услови.

Автор на краткото видео е Андријана Зафировска

Views: 1093

Posted in ВИДЕО КЛИПОВИ БЗР.