Оглас за прибирање понуди за мултимедија компанија

Македонско здружение за заштита при работа во рамките на проектот “Подобрување на вклученоста и влијанието на граѓанското општество во јавните политики за безбедност и здравје при работа и при донесувањето одлуки како подршка на државата во процесите на пристапување кон ЕУ” Ве поканува да учествувате во постапка за ангажирање на мултимедија компанија.

TOR

Повик за понуди

Visits: 48

Posted in Огласи.