Гостување на Утринска на МТВ- промоција на проект

Во рамки на утринската програма на МТВ, од страна на претставници од МЗЗПР: пројект менаџер Весна Ристовска и Андријана Зафировска беа презентирани активностите и визијата на МЗЗПР, а исто така беше презентиран и проектот “Подобрување на вклученоста и влијанието на граѓанското општество во јавните политики за безбедност и здравје при работа и донесувањето одлуки како подршка на државата во процесите на пристапување кон ЕУ“.

Views: 232

Posted in Новости, Прес / Медиа.