Разговор со Коста Петровски

 

На 19 јуни EU OSHA беше домаќин на конференција која беше во насока на подобрување на безбедноста и здравјето при работа во Европските мали бизниси. МЗЗПР како focal point, имаше претставник на настанот. Во интервјуто г-дин Коста Петровски ги споделува впечатоците и препораките од самата конференција.

Views: 458

Posted in EU OSHA FOP, Видео, Новости.