Гостување во економската емисија„Профит“ на Наша тв

Безбедни работници = профитабилни компании

– Какви се активностите на Европската агенција за безбедност и здравје при работа за подигнување на важноста на безбедноста и здравјето при работа?-

– Во која мера се слуша и допира гласот на професионалците од оваа област?

– Дали се потреби измени или нов закон за безбедност и здравје при работа?

– Кои се тековните и следните активности на МЗЗПР?- во продолжение:

 

Views: 458

Posted in Новости, Прес / Медиа.