Работник тешко повреден во Македонија

Во 12,00 часот во Полициска станица Кичево од страна на доктор од Медицински центар Кичево, било пријавено дека кај нив со повреди бил донесен 38-годишниот Ш.Х. од
Албанија.

Истиот, според пријавеното, повредите ги здобил во село Колари при копање на канал.

Од звршените проверки констатирано е дека Ш.Х. во Македонија нема пријавено престој.

Од страна на ОЈО дадени се насоки кон истиот да се преземат мерки од Законот за странци.

Извор

Views: 101

Posted in Несреќи при работа.