ПОНЕДЕЛНИЧКИ КАФЕ МУАБЕТ ВО МЗЗПР 01

Понеделнички го започнуваме најавениот серијал:
Кафе муабет за БЗР.

Во првата епизода, проф.Д-р Лазар Јовевски и м-р  Милан Петковски говорат за:

– Што е труд?

– Позитивна и (или) негативна конотација на трудот.

– Успешноста, произлегува од задоволство при извршување на работните задачи.

Views: 123

Posted in Видео, Новости.