ИНТЕРВЈУ СО НАТАША СИВЕВСКА- Проблеми и предизвици во текстилната индустрија

 

Текстилна индустрија најчесто се дефинира како индустрија каде работниците се третираат како робови. За предизвиците, за проблемите кога станува збор од економски аспект, но и за тоа за колку се почитуваат човековите права, разговаравме со директорот на текстилен кластер, Наташа Сивевска.

Views: 255

Posted in Новости, Прес / Медиа.