ПРОМОВИРАМЕ ДОБРА ПРАКСА И ИСКУСТВА ОД КОРИСТЕЊЕ НА ГРАНТОВА ШЕМА #3

Во ова издание ви ги презентираме резултатите од досегашната имплементација на три суб-грантирани акции, во имплементација на Регионален центар за застапување Делчево- РЦЗ, Здружение на граѓани ЗИП ИНСТИТУТ за политичко и добро владение Скопје и Здружение за унапредување и заштита на правата на работниците Достоинствен Работник – Прилеп.

билтен  3

Views: 194

Posted in Новости.