HR CAFE & NETWORKING: КАКО ДО ЗДРАВА И БЕЗБЕДНА РАБОТНА СРЕДИНА?

HR CAFE & NETWORKING: КАКО ДО ЗДРАВА И БЕЗБЕДНА РАБОТНА СРЕДИНА?

Македонската асоцијација за човечки ресурси, во соработка со Македонското здружение за заштита при работа ве поканува на HR кафе и Networking настан на тема:

Како до здрава и безбедна работна средина?

25 септември (вторник) | 17:00 часот | Public Room (50-та Дивизија бр.22)

Регистрирајте се на следниот линк или на contact@mhra.mk

http://mhra.mk/pocetna/hr-nastani/hr-kafe/ns-newsarticle-hr-cafe–networking-kako-do-zdrava-i-bezbedna-rabotna-sredina.nspx

Views: 149

Posted in Новости.