Загина тракторист од охридското село Ливоишта

Тракторист го загуби животот во несреќен случај што вчера попладнето се случи во атарот на охридското село Ливоишта. Од охридската полиција е потврдена информацијата за несреќата, со најава дека детали околу околностите под кои се случил индицентот ќе изнесат во текот на денешниот ден. Ливоишта се наоѓа десеттина километри северно од Охрид, на потегот меѓу селата Требеништа и Косел.

https://www.mkd.mk/crna-hronika/zagina-traktorist-od-ohridskoto-selo-livoishta

Visits: 129

Posted in Несреќи при работа.