Вработена во продавница однесена во Градска со тешки телесни повреди

На 14.02.2020 во 11.11 часот во СВР Скопје, од Градската општа болница „Св.Наум Охридски“ било пријавено дека со тешки телесни повреди кај нив била донесена Л.П. од Скопје. Според пријавеното, таа се повредила на работно место, во продавница на бул.„Трета македонска бригада“ во Скопје. Увид бил извршен од екипа на СВР Скопје.
Вработена во продавница однесена во Градска со тешки телесни повреди | opserver.mk

Views: 116

Posted in Несреќи при работа.