Повик за ангажирање на компанија за маркетинг, продукција и услуги за подготовка на ТВ емисии – истражувачки стории

Повик за ангажирање на компанија за маркетинг, продукција и услуги за подготовка на ТВ емисии – истражувачки стории

Идејата на ТВ-истражувачкиот проект насловен „Безбедна работа“ е да се промовираат правата на работниците, нивната синдикална припадност, да се споделат искуства од ЕУ и европското законодавство, безбедноста и здравјето при работа, да се промовираат позитивни искуства како и најчестите вистини и митови поврзани со она што е познато како безбедна работа.

ТОР

Views: 44

Posted in Новости, Огласи.