Повреден полицаец на протестите кај Бит-пазар

Ескалираа протестите кај Бит-пазар, по судирите со полицијата. Демонстрантите фрлаат со камења и пластични шишиња кон полицискиот кордон.

Во судирите, повреден е еден полицаец.

ИЗВОР

Visits: 47

Posted in Несреќи при работа.