Поставени прашања поврзани со ДОПОЛНИТЕЛНИТЕ МЕРКИ ОД ВЛАДАТА ЗА ЗАШТИТА ОД КОВИД-19

Допис кој е испратен до инспекциски совет на РСМ, како клучната институција во системот на инспекциски надзор и допис кој го добивме како одговор од нив.

Истиот допис е испратен и до Министерство за здравство и Комисија за заразни болести, доколку добиеме и одговор од нивна страна навремено ќе објавиме и ќе бидат информирани сите.

Допис до Инспекциски Совет 2021

03-723 – Одговор – Здружение за БЗР

Visits: 98

Posted in Новости.