Тешко повреден пожарникар донесен на Комплекс клиники

Тешко повреден пожарникар вчера бил донесен на Комплек клиники.

Според информациите, со повредите се здобил за време гаснење на пожар на 14.11.2021 на место викано „Рамно“, општина Чучер Сандево.

За настанот е известен Трудов инспектор.

ЛИНК

Views: 38

Posted in Несреќи при работа.