ПОЛИЦАЈКА ПОВРЕДИЛА ЈАВНА ОБВИНИТЕЛКА

ПОЛИЦАЈКА ПОВРЕДИЛА ЈАВНА ОБВИНИТЕЛКА ВО БИТОЛА ВО ОБИД ДА Ѝ ГО ОДЗЕМЕ ЗАПИСНИКОТ

Јавната обвинителка Ж. К. Б., вработена во Основното јавно обвинителство во Битола, пријавила дека вчера околу 14 часот, додека била на работното место била повредена од полицајката С. К. Според полицискиот извештај, по претходно недоразбирање со С. К. околу записник за дадено сведоштво, С. К. почнала агресивно да се однесува и во обид да го одземе предметот, го искинала и ја повредила Ж. К. Б.

Views: 12

Posted in Несреќи при работа.