СИГУРНА РАБОТА ЕПИЗОДА 7

28 Април, е светски ден за заштита при работа. Со 30 жртви на работното место во 2021 година, каде е Македонија во споредба со регионот? Носиме приказни, статистики, факти од Скопје, Подгорица и Приштина. Ги прашуваме здруженијата за заштита при работа, колку вреди животот на работникот на балканот?

Views: 105

Posted in Видео, Новости, Прес / Медиа.