Тешко повреден работник во Скопје

Во 18 часот во скопската полиција е пријавено дека на улицата „Караорман” со тешки повреди се здобил М.Н.(43) од село Кучевиште, општина Чучер Сандево, додека извршувал работни задачи во јавно градско претпријатие.

ИЗВОР

Visits: 13

Posted in Несреќи при работа.