НВО ДРОМ КУМАНОВО ОБЈАВУВА ЈАВЕН ПОВИК

1 (еден) БЗР Експерт во рамки на проектот: Зголемување на свеста за БЗР и креирање на 2 стратешки документи:
  • „Локална стратегија за БЗР 2022 – 2027“ и
  • „Aкционен план за БЗР 2022 – 2027 година“, финансиран од Европската Унија преку Македонско Здружение за Заштита При Работа (МЗЗПР).
Сите заинтересирани може да достават работна биографија финансиска понуда на: miroslav.drom@gmail.com во рок од 10 работни дена од објавувањето на повикот.
👇Повеќе инфо на линкот подолу👇

Views: 43

Posted in Новости.