Гостување на м-р Милан Петковски во утринска програма на Телма

Во утринската програма на Телма гостин во емисијата „ДА СИ КАЖЕМЕ“, беше м-р Милан Петковски од Македонското здружение за заштита при работа (МЗЗПР).  Разговарано е за Извештајот на несреќи при работа за 2022 година, недостатокот на официјални извештаи за несреќи при работа од институциите задолжени за изготвување на истите и други работи поврзани со БЗР.

Views: 210

Posted in Видео, Новости, Прес / Медиа.