Повреден пожарникар во Ченто – завршил со опекотини на вратот

Еден пожарникор се здобил со повреди гаснејќи го пожарот во Ченто на „последна 45-ка“, дознава Прес24. Во гаснето жар влегло во јакната на пожарникарот откако паднал дел од кровната структура. За среќа пожарникарот е надвор […]

повеќе