Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Нов пристап – нова филозофија за БЗР, профил на стручно лице за безбедност, лобирање и застапување

01/02/2018 @ 10:00 - 02/02/2018 @ 16:00

Согласно доделеното одобрение за спроведување на обуки за стручно усовршување на стручни лица за безбедност при работа со број 08-3608/34 од 15.09.2015 година од страна на Министерството за труд и социјална политика, Македонското здружение за заштита при работа, Македонски ILO/CIS Колаборативен центар, организира обука на тема: Нов пристап – нова филозофија за БЗР, профил на стручно лице за безбедност, лобирање и застапување.

Обуката е составена од два дела: теоретски и практичен дел ( вежба ).

Целта на оваа обука е пренесување на знаења и вештини за дисеминација (размена на добра пракса) на професионалците од областа на БЗР, работодавачите и претставниците на вработените како и други заинтересирани страни кои се активни во полето на безбедноста и здравјето при работа, преку презентирање на модулите за БЗР кои се изготвени од еминентни експерти по БЗР и ревидирани од страна на ЕУ институции за обуки по БЗР.

Предавачи:
-Марио Вељковиќ, магистер по стратешки менаџмент
– Д-р. Агим Шаќири, професор по трудово право

ПОКАНА ОБУКА

 

Views: 47

Details

Start:
01/02/2018 @ 10:00
End:
02/02/2018 @ 16:00
Event Category:

Organizer

МЗЗПР
Email
training@mzzpr.org.mk
View Organizer Website

Venue

hotel Skardus
POPOVA SAPKA
TETOVO, Macedonia
+ Google Map