ПОВРЕДЕН ПОЛИЦАЕЦ НА ПРОТЕСТОТ ЗА ОДБРАНА НА ИМЕТО

Полицаец кој го обезбедувал седиштето на ЕУ во Скопје вечар бил повреден со камен од лице кое присуствувало на протестот организиран од Светски македонски конгрес и Македонските заедници во Европа. Кај едно лице биле пронајдени […]

повеќе