Повик за учество на обука за Закон за БЗР и улогата на синдикалните претставници

Почитувани,   Македонското здружение за заштита при работа, при реализација на проектот “Подобрување на вклученоста и влијанието на граѓанското општество во јавните политики за безбедност и здравје при работа и при донесувањето одлуки како подршка […]

повеќе

Семинар: Анализа на стресогените фактори поврзани со работата

Еднодневен семинар: АНАЛИЗА НА СТРЕСОГЕНИТЕ ФАКТОРИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТАТА И СИНДРОМОТ НА СОГОРУВАЊЕ И ПЛАНИРАЊЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ОРГАНИЗАЦИСКИ ИНТЕРВЕНЦИИ 28 јуни 2017 година 10:00 – 16:00 часот Стопанска комора на Македонија, сала 4 на 5-ти […]

повеќе