Тешко повреден вработен во Македонски шуми во Битола

Тешко повреден 61-годишен маж од Битола бил пронајден на работното место ЈП-Македонски шуми подружници ’Кајмакчалан“ во Битола. На 27.10.2022 во 13.25 часот во СВР Битола е пријавено дека во 05.00 часот во ЈП-Македонски шуми подружници […]

повеќе