Одбрана на магистерски трудови по БЗР

Почитувани,

Ве информираме дека на ден 12.04.2017 (среда) ќе се одржи јавна одбрана на магистерски труд на двајца кандидати:

 

  1. Дипл.инж. Драган Цвијетиќ со почеток во 12ч. во просториите ( К3-9, нова зграда на Машински Факултет) јавно ќе ја брани магистерската работа со наслов:

“АНАЛИЗА НА СИСТЕМИТЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА ВО ЗДРАВСТВОТО”.

  1. Дипл.инж. Виктор Ристевски со почеток во 10ч. во просториите ( 125, главна зграда на МФ) на Машинскиот факултет во Скопје, јавно ќе ја брани магистерската работа со наслов:

“Безбедност при работа при изведба на практичната настава во средните технички училишта”.

Ве покануваме да присуствувате на јавната одбрана.

Visits: 108

Posted in Новости.