Втора меѓународна конференција за безбедност и здравје при работа 11 – 14 мај 2017 во Обзор, Бугарија

Почитувани,

Ве известуваме дека во периодот од 11 – 14 мај 2017 во Обзор, Бугарија ќе се одржи Втора меѓународна конференција за безбедност и здравје при работа. Конференцијата е организирана од страна на Фондацијата „Центар за безбедност и здравје при работа”.

За таа цел, Македонското здружение за заштита при работа, како соработник на фондацијата, Ви доставува информации за настанот.

Сите детални информации на следните линкови:

http://conference-bg.org/pages/category_id/42

http://conference-bg.org/reg/
Земајќи го во предвид краткиот рок до започнување на конференцијата Ве молиме најдоцна до 03 мај 2017 да се пријавите на е – мејл: kontakt@mzzpr.org.mk или на тел 02 2774 868.

 

Visits: 77

Posted in Новости.