XXI СВЕТСКИ КОНГРЕС ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА, СИНГАПУР 2017

Почитувани,

Во период од 3 – 6 септември 2017 година во Сингапур ќе се оджи XXI Светски Конгрес за безбедност и здравје при работа под мототo: Глобална визија за превенција.

Програмата на Конгресот вклучува  церемонија за отворање и затворање, воведни говори, технички сесии, специјални настани и симпозиуми. Презентациите на постери, индустриски посети, придружниот саем и Интернационалниот медиа фестивал за превенција 2017.

Во прилог: покана СИНГАПУР 2017

Views: 192

Posted in Новости, Огласи.