Koнкурс за фотографија

Kонкурс: „Најдете ја безбедноста на работното место“

  • Управување со Безбедноста и Здравјето при работа (Промовирање превентивна култура за БЗР);
  • Лошите работни услови кои влијаат на безбедноста и здравјето на работниците (Poor working conditions affect worker health and safety).

Цел на конкурсот: Да Ве поттикнеме, инспирираме, охрабриме – да го споделите и Вие Вашето работно место, или работното место на вашите најблиски, вашите пријатели, соработници, случајни момeнти од опкружувањето, претставени преку Вашите фотографии вклучувајќи ги сите стопански дејности и услуги: индустрија, земјоделство, занаетчиство, сообраќај, трговија,  туризам и угостителство.

Kраен рок на пријавување: 26.10.2018

Повеќе информации на следниот линк:

Конкурс за фотогафија МЗЗПР

 

 

Views: 546

Posted in Новости.