ПОНЕДЕЛНИЧКИ КАФЕ МУАБЕТ 04

Teма на разговор- Неодамна случената несреќа кај селото #Ласкарци, каде 15 лица го изгубија својот живот, а околу 35 беа повредени.
Според информациите добиени од медиумите, повеќето од нашите сограѓани, на кобниот ден се враќале од работното место кон својот дом.

Која е следната постапка која треба да ја превземат повредените или пак потесното семејство на загинатите согласно Законот за #БЗР?
Дали станува збор за колективна несреќа?

Разговор: М-р Милан Петковски, претседател на МЗЗПР и Проф. Д-р Лазар Јовевски

Visits: 157

Posted in Видео, Новости.