28 април светскиот ден за БЗР на МРТ 1

Во утринската програма на МРТ 1 по повод 28 април – Светскиот ден за БЗР е разговарано на тема на превенција на повреди и професионални заболувања на работното место, цена на чинење на истите. Гостин во програмата Милан Петковски од Македонското здружение за заштита при работа.

Views: 87

Posted in Новости, Прес / Медиа.