28 Април Светски ден за безбедност и здравје при работа

28 Април Светски ден за безбедност и здравје при работа – и оваа година како и многуте претходни, МЗЗПР укажува за важноста од превентивна култура за БЗР. Гостување на Петар Наумовски в.д. Претседател на МЗЗПР во утринска програма на Сител телевизија.

Visits: 72

Posted in Новости, Прес / Медиа.