Тешко повреден работник во јавно претпријатие

На 30.05.2022 во 10:13 часот во ОВР Кавадарци, од Општа болница Кавадарци било пријавено дека кај нив со тешка телесна повреда бил донесен Љ.Л.(56) од Росоман.

Според пријавеното, тој се здобил со повредите околу 09:30 часот при извршување работни задачи во јавно претпријатие.

Увид бил извршен.

ЛИНК

Views: 23

Posted in Несреќи при работа.