оглас за оценувачи на проектот „Овозможување образование за сите чинители користејќи добра пракса и искустав од ЕУ институции

МЗЗПР објавува оглас за оценувачи на проектот „Овозможување образование за сите чинители користејќи добра пракса и искустав од ЕУ институции. Сите заинтересирани треба да ги достават своите понуди најдоцна до 15.10. 2016.

Во прилог се следниве документи:

2036_Norway_External_Evaluation_ToR-final (002)

Понудите треба да ги доставите на следниот e-mail:

kontakt@mzzpr.org.mk

Views: 104

Posted in Новости, Огласи.