БЗР за професионални возачи кои возат за Норвешка

Посетете ја страната и споделете. Последниот проект за 2016 беше иницијативата да се преведе норвешката информативна страна + видео наменета за подигнување на безбедноста и здравјето при работа на професионалните возачи, како и нивно запознавање со правата и обврските кои им следуваат откако ќе влезат на територија на Кралството Норвешка.

Til deg og alle utenlandske sjåfører: Det kan være lurt å høre på mamma.
WWW.MAMMAPRESENTERER.NO

Views: 83

Posted in Новости.