ПОНЕДЕЛНИЧКИ КАФЕ МУАБЕТ ВО МЗЗПР 02

-Што значи да се има: Право на безбедна и здрава работна средина/ Како луѓето да се изборат за истото?
– Рак предизвикан на работното место
– Што пак значи достоинство?

Се дел од начнатите прашања во втората епизода од „Понеделнички кафе муабет во МЗЗПР“:

Visits: 88

Posted in Видео, Новости.