Управувајќи трактор изгубил контрола и се здобил со тешки повреди

На 30.04.2015 година околу 11,30 часот на локалниот пат Штип кон с.Шашаварлија случена е сообраќајна незгода во која Марјан Н.(59) од Штип управувајќи трактор и тракторска приколка истиот излегол надвор од коловозот при што тракторската приколка се превртела, а тракторот удрил во дрво. Истиот се здобил со тешки телесни повреди и на пат кон болница им подлегнал на повредите.Се работи на расчистување на случајот.

Извор: http://www.mvr.gov.mk/dneven-bilten/13

Views: 52

Posted in Несреќи при работа.