ПРЕПОРАКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА ВРАБОТЕНИ ВО ПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ ЗА ШИРОКА ПОТРОШУВАЧКА – МАРКЕТИ/СУПЕРМАРКЕТИ

ПРЕПОРАКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА НА ВРАБОТЕНИ ВО ПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ ЗА ШИРОКА ПОТРОШУВАЧКА – МАРКЕТИ/СУПЕРМАРКЕТИ

Hits: 249

Posted in COVID 19, Новости, Публикации.