ПРИРАЧНИК ЗА ТРЕТМАН И ПРЕВЕНЦИЈА НА COVID-19

ПРИРАЧНИК ЗА ТРЕТМАН И ПРЕВЕНЦИЈА НА COVID-19
The First Affiliated Hospital, Zhejiang University School of Medicine

Деновиве напорно се работеше на преводот од ПРИРАЧНИКОТ ЗА ТРЕТМАН И ПРЕВЕНЦИЈА НА COVID 19

Ни беше задоволство да учествуваме и да помогнеме во техничката обработка на прирачникот.

Рецензија:
Група лекари, за потребите на АСМЛ и сите здравствени работници

Превод:
Атанасовска М. Лукреција
Балтовска Кристина
Бицева Кристина
Димовска Ивана
Златковска Магдалена
Костадиновска Бисера
Наумовска Светлана
Ристевска Билјана
Срезоска Елена
Благодарност до ФБ група “Превод – кога е најпотребен”

Графичка адаптација:
Симончo Симоновски (Македонско здружение за заштита при работа)

Views: 736

Posted in COVID 19, Новости, Публикации.