Македонски возач на камион повреден во несреќа кај Русе (Бугарија)

Македонски возач на камиот е повреден во сообраќајна несреќа, што денеска околу пладне се случила на патот Русе-Разград во Бугарија. Камион со регистарски таблички од Русе се обидел да сврти лево кон магацини на фирма […]

повеќе